Szanowni Państwo,
Zapraszamy na spotkanie, które odbędzie się w Poznaniu, w dniu 26.09.2024 od godz. 12-00 do 16-00 na Poznańskim Uniwersytecie Przyrodniczym, przy ulicy Wojska Polskiego 31. Prezentację prowadzi Mgr inż. Rafał Pełszyk.
W tym czasie będziecie mogli zapoznać się Państwo z najnowszym analizatorem Foss – MeatMaster Flex, który analizuje w sposób ciągły tłuszcz w mięsie rozdrobnionym. Dodatkowo wykrywa ciała obce.
Jednocześnie zaprezentowany zostanie analizator Foodscan2. Będziecie mieli Państwo możliwość przebadania próbek swoich produktów mięsnych na wartość odżywczą.
Wykorzystajcie Państwo swoją obecność na targach POLAGRA i odwiedźcie naszą prezantację.
Zachęcamy do rejestracji (formularz znajduje się poniżej).
Informacja dla niezmotoryzowanych: dojazd tramwajem z targów POLAGRA: tramwaj nr. 11, kierunek „PIĄTKOWSKA”. Wsiadamy na przystanku „MOST DWORCOWY”, który znajduje się przy targach. Wysiadamy na przystanku „UNIWERSYTET PRZYRODNICZY”. Podróż zajmuje około 15 minut.
Agenda:
Spotkanie rozpocznie się o godzinie 12.00 welcome-cateringiem, networkingem oraz degustacją wędlin i kiełbas wyprodukowanych przy użyciu mieszanek przyprawowych partnera FOSS- firmy GBB Group.
O godzinie 14.00 rozpoczną się warsztaty, podczas których będą mieli Państwo możliwość zobaczyć MeatMaster™ Flex w trakcie analizy surowca mięsnego rozdrobnionego na wilku. Dodatkowo prezentować będziemy rozbudowany o nowe funkcje labolatoryjny analizator FoodScan™ 2. Warsztaty zakończą się o godzienie 16.00
Sponsorem spotkania jest firma GBB Group, wiodący producent mieszanek przyprawowych i dodatków technologicznych. W czasie spotkania będziecie mieli Państwo możliwość spróbowania nowych smaków wędlin wyprodukowanych przy użyciu produktów firmy GBB Group.
