Poznań i Kielce – warsztaty branżowe oraz wyróżnienie w konkursie Smak Jakości
Jesienią GBB Group, we współpracy z partnerami FOSS i Guard, zorganizowała dwa wyjątkowe wydarzenia dla przedstawicieli przemysłu mięsnego.
6 listopada 2024 w Kielcach, podczas Targów Marek Własnych, GBB Group poprowadziła warsztaty prezentujące nowoczesne technologie dla produkcji wysokiej jakości wyrobów mięsnych.Tego samego dnia firma wzięła udział w prestiżowym konkursie Smak Jakości, w którym nasze produkty zostały wyróżnione dyplomem potwierdzającym ich wyjątkowe walory smakowe, jakość i innowacyjność.
12 września 2024 w Poznaniu odbyły się kolejne warsztaty poświęcone metodom poprawy jakości mięsa, innowacyjnym rozwiązaniom technologicznym oraz zwiększaniu efektywności procesów w zakładach przetwórczych. Uczestnicy mieli możliwość zobaczenia urządzeń FOSS i Guard w praktyce, degustacji wyrobów przygotowanych z przyprawami GBB Group oraz wykonania bezpłatnych analiz swoich produktów.